Over ons

Wij zijn een slijperij die gespecialiseerd is in het slijpen van gereedschap. Daartoe behoren onder andere verschillende types boren, frezen, cirkelzagen,  beitels en tuingereedschap. Wij werken al sinds jaar en dag voor verschillende industrieën als Hout- en Bouw-, Metaal-, Kunststof-, Grafische-, en Levensmiddelenindustrie, alsmede Horeca, land- en tuinbouw en particulier. Het bedrijf is sinds 1966 een familiebedrijf en wij hebben jarenlange ervaring in het slijpen van zeer uiteenlopende gereedschappen, scharen, (tafel) messen, en schaatsen.

Naast het slijpen van al deze verschillende gereedschappen, leveren wij deze natuurlijk ook. Tot onze voorraad behoren onder andere een selectie boren, frezen,HSS- en HM zagen, cirkelmessen en koksmessen, beitels, scharen, schuurmiddelen en oliën. Hieronder ziet u een klein overzicht van de merken waar wij een dealerschap van hebben.

Phantom, Kyocera, Innotool, Emuge-Franken, Jokisch, CMT, Noga Tools, Stehle, Fein, Tyrolit, Kai, Giesser, Solicut, en Herder (molenmessen).

Naast deze merken hebben wij nog vele andere merken om u een compleet pakket te kunnen aanbieden.
Voor eventuele vragen of informatie kunt u altijd langskomen of contact met ons opnemen.
Wij hopen u binnenkort bij ons in de showroom te mogen begroeten! 

Het team van de Enkhuizer Slijp Inrichting.

Openingstijden: ma t/m vr: 08.00 – 18.00 uur